Obserwatorzy

wtorek, 10 lipca 2012

XXV Banany zapiekane

PRZEPIS NA ZAPIEKANE BANANY W CZEKOLADZIE


Składniki: 

  • 4 banany 
  • 16 kostek czekolady 


 Wykonanie: 
Skórkę od banana rozciąć na połowę.
Delikatnie rozchylić i włożyć po 4 kostki czekolady.
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
Banany włożyć w naczynie żaroodporne i piec do rozpuszczenia czekolady.
 Można podawać z innymi owocami bądź lodami.

| Smacznego !!

3 komentarze:

  1. pyszne, robiłam na grillu ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super pomysł :) tylko ja przed pieczeniem zerwałabym naklejki :D

    OdpowiedzUsuń
  3. fakt dobre spostrzeżenie, zdjełam te naklejki ale dopiero po zrobieniu zdjęcia :P

    OdpowiedzUsuń